Robert Berkovič

Robert Berkovič

Odvetnik Robert Berkovič se je leta 1997, po končanem študiju na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru, zaposlil kot odvetniški pripravnik. Z opravljenim Pravosodnim državnim izpitom leta 2002 je uspešno zaključil sodniško pripravništvo na Višjem sodišču v Mariboru ter se kot odvetniški kandidat ponovno vrnil v odvetništvo. Samostojno odvetniško pot je začel 1. junija 2003.

Kot odvetnik v odvetniški pisarni ŠTELCER | BERKOVIČ svetuje in zastopa pravne in fizične osebe s področja kazenskega, gospodarskega, odškodninskega, insolvenčnega, civilnega in pogodbenega prava. Odvetnik je zraven klasičnega odvetniškega dela v preteklosti za znane stranke vodil projekte od miselne zasnove do končne realizacije. Pomoč pri izvajanju projektov so mu nudili kolegi iz odvetniške pisarne in zunanji strokovni sodelavci. Odvetnik je imetnik Certifikata ZNS. Pri svojem delu redno uporablja angleški, srbski in hrvaški jezik, občasno nemški jezik.

Vedenje, da je potrebno neprestano slediti vsem spreminjajočim se pravnim in življenjskim trendom, je le prvi korak do uspeha. Vsaka nova zadeva je nov izziv. Mladostna energija, dolgoletna prisotnost v odvetništvu in timsko delo sta vodilo k iskanju kompromisne in racionalne rešitve za posamezno stranko.

Področja dela

Kazensko pravo, prekrški
Gospodarko pravo
Odškodninski zahtevki
Insolvenčno pravo
Civilno pravo
Pogodbeno pravo
Zapuščine
Vodenje projektov

Znanje tujih jezikov

Angleški, nemški, srbski in hrvaški jezik

Kontakt

Robert Berkovič
Ulica Vita Kraigherja 3
SI-2000 Maribor
ID za DDV: SI79237169
Davčni zavezanec: da
Matična številka: 1817981000

tel: +386 2 22 99 300
gsm: +386 41 775 166
fax: +386 2 22 99 305
mail: robert@berkovic.si
web: www.sbop.si

Robert Berkovič Vcard

Robert Berkovič